Particulieren

AG Metals: ferro recycling en non-ferro recycling voor particulieren

 

Bent u particulier? Voert u werkzaamheden uit en hebt u metalen die gerecycleerd moeten worden? Bent u op zoek naar een bedrijf dat oud ijzer en oude metalen verwerkt? Dan bent u bij AG Metals aan het juiste adres: u ontvangt een bedrag in ruil voor het ijzer en de metalen die u binnenbrengt en helpt tegelijkertijd het milieu een handje! Zo slaat u twee vliegen in één klap!

AG Metals biedt u twee oplossingen voor de inzameling van ijzer en metalen: ofwel brengt u uw afval rechtstreeks naar ons centrum, ofwel stellen wij containers ter beschikking. 

 

 

1) Ons verwerkingscentrum voor ijzer en metalen

Wilt u uw reeds gesorteerde metalen rechtstreeks naar ons verwerkingscentrum voor ijzer en metalen in Lot (Beersel) brengen? Geen probleem: onze deuren staan voor u open, mits uw metalen op de lijst staan van producten die wij aanvaarden. Bekijk de lijst hier

 

 

2) De containers voor ijzer en metalen die wij ter beschikking stellen

AG Metals stelt u containers voor uw ijzer- en metaalafval ter beschikking voor een of meerdere dagen, afhankelijk van wat u nodig hebt. Wat moet u doen? U zorgt voor een geschikte plek en wij plaatsen onze container voor ijzer en metalen gratis bij u, binnen het Brusselse Gewest en in de rand rond Brussel (mits een minimale hoeveelheid metalen).

 

 

Maak gebruik van onze service voor de verwerking van ijzer en metalen

Hebt u nog vragen of wilt u als particulier een beroep doen op onze service voor de verwerking van oud ijzer en oude metalen? Neem dan contact met ons op via +32 2 332 45 11 of via info@agmetals.be.


Bent u op zoek naar een partner voor de ferro recycling en non-ferro recycling voor uw bedrijf? Ga naar onze pagina voor zakelijke gebruikers.