Zakelijke gebruikers

Uw partner in ferro recycling en non-ferro recycling

Is uw bedrijf werkzaam in de bouw- of renovatiesector? Voert u werkzaamheden uit bij u op kantoor of in uw winkel? En bent u op zoek naar een snelle, efficiënte, rendabele en milieuvriendelijke oplossing voor de verwerking van uw metalen?

AG Metals biedt u twee services voor de inzameling en verwerking van metalen, afhankelijk van wat u nodig hebt en de materialen waarover u beschikt.

 

 

1) Ons verwerkingscentrum voor metalen

Wilt u de verwerking en recyling van uw metalen aan ons toevertrouwen? Wij heten u graag van harte welkom in ons verwerkingscentrum voor metalen in Lot (Beersel), waar u de materialen kunt binnenbrengen voor recyclage.

2) De containers voor metalen die wij ter beschikking stellen

Hebt u binnenkort een grote hoeveelheid metalen die verwerkt moet worden? Of hebt u geen containers waarin u die kwijt kunt? AG Metals stelt u een of meerdere dagen containers ter beschikking, mits u zelf voor een geschikte plek zorgt. Deze service is - mits een minimale hoeveelheid metalen - helemaal gratis in het Brusselse Gewest en in de rand rond Brussel.

Onze service voor de ontmanteling van metalen constructies en volledige sloop

Bent u niet alleen op zoek naar een partner voor de verwerking van metalen, maar ook naar een complete oplossing voor de ontmanteling van metalen constructies of volledige sloop? Ook daarvoor staat AG Metals tot uw dienst! Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met Nicolas Van Gelder op +32 2 332 45 11 of via nicolas.vangelder@agmetals.be.

Hebt u nog vragen over de inzameling en recyclage van ferro metalen en non-ferro metalen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via +32 2 332 45 11 of via info@agmetals.be. Bekijk de lijst van metalen die wij aanvaarden.

 

Bent u op zoek naar een oplossing voor de verwerking van metalen voor privédoeleinden? Ga dan naar onze pagina voor particulieren.