Bedrijfsprofiel

AG Metals: metaalverwerkend bedrijf in Brussel

Wij recycleren ijzer, aluminium, koper, messing, zink, lood... Ons familiebedrijf AG Metals heeft al drie generaties lang heel wat kennis en ervaring opgedaan als metaalverwerker.

Ons metaalverwerkend bedrijf is gevestigd ten zuiden van Brussel en neemt alle soorten metaalafval aan van bedrijven en particulieren. Toen wij net begonnen, richtten wij ons vooral op de Belgische markt, maar tegenwoordig verleggen wij onze grenzen steeds verder naar de Europese en wereldmarkten.

 

 

 

Verwerking & recyclage van ferro metalen (ijzer, staal ...) en non-ferro metalen (aluminium, roestvrij staal...)

 

Hoogstaande service voor uw oude metalen

Dankzij de ervaring die AG Metals als metaalverwerkend bedrijf sinds 2007 heeft opgedaan in de recyclage sector, heeft het bedrijf alles in huis om particulieren en bedrijven de beste service te bieden. Wij dragen professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel.

Iedereen bij metaalverwerker AG Metals staat vanzelfsprekend voor u klaar om u te helpen uw metaalafval op de juiste manier te revaloriseren. Daarbij helpen we u ook met uw administratieve en logistieke zaken. Op de site helpen onze werknemers u graag met het uitladen of sorteren van uw materialen.

Milieuverantwoorde verwerking van metalen

Als metaalverwerker draagt AG Metals bij tot de bescherming van het milieu. Ons doel? Ferrometalen (ijzer, staal) en non-ferrometalen (koper, roestvrij staal, aluminium en andere legeringen) recycleren en valoriseren.

Nadat de metalen in categorieƫn zijn ingedeeld, worden ze naar verschillende smelterijen gebracht om er hernieuwbare bronnen van te maken. Vervolgens bieden wij die grondstoffen aan verschillende fabrieken aan. Op die manier wordt bespaard op energie en natuurlijke hulpbronnen en helpen wij vervuiling tegen te gaan.

De geavanceerde infrastructuur van uw metaalverwerker

Het sorteer- en inzamelingscentrum van metaalverwerker AG Metals bevindt zich even buiten Brussel, langs de ring, en is goed en snel bereikbaar voor personenwagens en vrachtwagens. Wij hebben voor alle hoeveelheden afval een geschikte oplossing: buiten beschikken we over een weegbrug voor grote volumes en binnen over twee industriƫle weegschalen voor de kleinere hoeveelheden. Allemaal zijn ze voorzien van een scherm waarop u tijdens het wegen het gewicht van het metaal kunt aflezen.

Wij maken gebruik van meerdere types werktuigen om de metalen zo goed mogelijk te sorteren en te revaloriseren, en beschikken over eigen vrachtwagens, opleggers en containers in verschillende formaten. Op die manier proberen we ook in ons transport aan het milieu te denken en de kosten laag te houden. Wilt u meer weten over uw metaalverwerker of de diensten die wij leveren? Neem dan contact met ons op via +32 2 332 45 11 of via info@agmetals.be.